Андреа се пусна по голо дупе! СНИМКИ (+18)

andrea-1

Андреа заля с еротични кадри социалната мрежа. Фолк певицата извади на показ дупе и силикон, за да напомни за себе си.

Половинката на Кубрат Пулев не се посвени да покаже голи задни части на феновете си. Фолк певицата шашна всички с перфектно изваяното си дупе и с липсата на бельо. При това, то изглежда толкова съвършено, че контурите му видимо са изтрити. А обработката с фотошоп е повече от очевидна.

Андреа позира само по халат, който умело замята нагоре или надолу, за да покаже всичко, с което може да се похвали – кеф ти дупе, кеф ти бомби.

Въпреки че музикалната й кариера доста западна, половинката на Кубрат Пулев продължава да се хвали с международни успехи. Наскоро Андреа се окичи с приз за „Най- добър изпълнител от България“ на наградите на модно списание в Кипър.

През последната година, около фолк певицата се шуми основно покрай мачовете на половинката й Кубрат Пулев. Иначе, самата тя не може да се похвали с големи хитове, а участията й месечно се броят на пръстите на едната ръка. Андреа реши да се пробва и в модното поприще, като отвори собствен бутик на Витошка. Начинанието й обаче не успя да сполучи.

Така че, към момента блондинката разчита основно на гаджето си, за да й прави реклама. Певицата постоянно го придружава на различни мероприятия, така че да може и самата тя да попада в обектива на медиите. Кубрат пък няма нищо против да помогне за съживяването на кариерата на любимата си. Андреа е достатъчно търпелива да го чака, въпреки разстоянието, което ги дели, вече десет години. Двамата са категорични, че в момента на първо място е работата, а за сватба и деца имат достатъчно време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *