Андреа с луд купон за 30- я си Рожден Ден! Ето Как и с Кого Празнува певицата- СНИМКИ + ВИДЕО:

andrea-3

Андреа вдигна пищно парти за 30- я си рожден ден!

Фолк певицата отпразнува подобаващо юбилея си преди два дни. Изпълнителката събра роднини и приятели на вечеря в изискан в ресторант. След това купонът се премести в дискотека, където Андреа и приятелките й вилняха до сутринта.

16124111_211304129274619_743589693706207232_n

За партито си фолк дивата беше избрала елегантна тъмнозелена рокля с много дълбоко, почти до пъпа, деколте.

С близката си приятелка Преслава

Сред гостите на Андреа се откроиха колежката й Преслава и плеймейтката Златка Райкова. Трите са приятелки от много години. Андреа беше единствената, която защити Преслава от нападките на колежките й през изминалата година.

Отново палави пози от Андреа и Златка Райкова

А със Златка Райкова ги свързват едни наистина луди години, когато и двете тъкмо бяха изгрели като звезди. Тогава фолк дивата и плеймейтката се лигавеха като снимаха еротични клипчета, в които се целуваха с езици и се опипваха. По това време и Николета Лозанова беше част от компанията им, но след това прекъснаха приятелството си.

Андреа с баща си и двете си приятелки Преслава и Златка

И сега, на 30- я си рожден ден, Андреа засне супер горещи кадри в компанията на Русата Златка. Двете показаха, че все още могат да се забавляват като тийнейджърки. Макар вече с една идея по- прилично.

Андреа пусна доста забавна снимка от рождения си ден. Фолк певицата позира заедно с баща си, но от двете му страни са го гушнали Преслава и Златка Райкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *