Андреа Изплиска Морето! Бомбите й предизвикаха Цунами! СНИМКИ:

andrea-9

Андреа откри сезона на дините като изпери силиконовите си бомби в гореща фотосесия по бански.

Блондинка вече забегна на морето, като не е ясно дали е у нас или в чужбина. Важното за мъжката  аудитория е, че пусна първите пикантни снимки оттам.

andrea-5

Най- вероятно Андреа е заедно с половинката си Кубрат Пулев, тъй като обикновено по това време е лятната му отпуска. Певицата и боксьорът  не обичат да ходят до далечни и много екзотични дестинации по време на почивките му през годината. Зимата звездната двойка ходи задължително в Банско, а през лятото – или в България, или в южните съседки.

Миналата година двойката замина за Анталия, но дали и сега са някъде по турското крайбрежие, засега не е известно.

andrea-4

Но и сега, както и тогава, фолк певицата не пропусна да си направи много горещи снимки за профилите си в социалните мрежи. Блондинката, която напоследък няма много изяви, напомни, че е сред най- горещите родни звезди. А силиконовият й бюст – сред най- изкушаващите.

Половинката на Кубрат Пулев видимо здраво е поработила върху фигурата си. Макар че последните щрихи най- вероятно са с фотошоп, тъй като тя не пуска и една своя снимка, преди да мине обработка. А и крачетата на певицата отново изглеждат подозрително тънички.

Напоследък фолк певицата се радва на повече внимание в чужбина, отколкото у нас. Наскоро Андреа получи награда на кипърско списание за „Най- добър изпълнител от България“. Разбира се, носят се и подозрения, че това са платени призове, но все пак…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *