Алисия си изсипа силикона на участие! СНИМКИ (+18):

alisiya-1

Палавият силикон на Алисия трудно се задържа в широките деколтета, с които обикновено ходи по участия.

Наскоро певицата отново предизвикала сърцебийка на мъжете в нощен клуб, след като гърдите й започнали да се подават изпод тоалета.

Фолк дивата се била барнала с пола и късо потниче с огромно деколте. При всяко нейно навеждане от сцената към феновете, силиконът й буквално се изсипвал пред слисаните им погледи.

alisia-12

Но Алисия дотолкова е свикнала с подобни гафове с тоалетите си, че изобщо не й пукало. Тя се слави като една от най- елегантните фолк певици, но доста често се облича така, че все отнякъде силиконът й успява да изскочи навън. Човек би си помислил, че подобни недоглеждания хич не са плод на случайността, а съвсем умишлено търсен ефект. Така или иначе, важното е феновете да са доволни.

alisia-14

Фолк дивата успява да намери баланса между елегантност и разголване, така че да не се излага като някои нейни колежки, които на участия направо се разхвърлят направо по сутиен. Тя хем съумява да пази имиджа си на елегантна дама, хем намира начин да даде на феновете това, което очакват от нея.

А и певицата трябва доста да внимава с гаджето си Жоро Бирмата, който е известен ревнивец и никога няма да й позволи да се разголва на сцената. Пернишкият милионер хич не харесва идеята чужди мъже да плакнат окото с анатомията на приятелката му.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Алисия си изсипа силикона на участие! СНИМКИ (+18):"

  1. Анонимен   11.02.2022 at 22:35

    nishto ne videh

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *