Алисия разгорещи мрежата с екзотична снимка по бански! Виж Тук:

alisiya-1

Еротична снимка по бански на Алисия разгорещи почитателите й в социалните мрежи.

Кадърът видно е направен на някоя екзотична дестинация – може би по време на ваканцията й на Малдивите преди месец. Под горещата си снимка, Алисия е написала Summer loading (лятно зареждане).

Фотото на фолк певицата обаче е повече от изкусително. Алисия е като русалка, изплувала от кристалните води на океана. Фолк дивата демонстрира отново и чудесната си фигура.

Явно певицата вече се е размечтала за лятната си ваканция. В момента тя е сред най- оборотните фолкаджийки и едва насмогва на многобройните си участия. А от толкова работа, съвсем нормално е човек с нетърпение да очаква заслужена почивка.

Претовареният график на Алисия означава и друго – че няма в момента мъж до себе си. Докато беше с Жоро Бирмата, певицата беше занемарила тотално участията си на живо и двамата само ходеха по почивки. След като се разделиха обаче, фолк звездата наблегна на работата.

Въпреки раздялата им, певицата е в отлични отношения с майката на Бирмата – Лидия Станоева. Двете са близки приятелки и често излизат заедно да се забавляват по женски. Това поражда и слуховете, че може би Алисия скоро ще й стане снаха. Но фолк певицата и Бирмата от месеци не са се появявали никъде заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *