Алисия и Николета пак се Хванаха за Косите! Ето Защо:

alisia-nikoleta

Алисия и Николета отново се сблъскаха челно. Фолк дивата и плеймейтката се оказаха в доста конфузна ситуация – появиха се с една и съща рокля!

Николета първа цъфна с екстравагантния тоалет в социалните мрежи. А няколко часа по- късно, Алисия се оказа облечена със същата рокля на свое участие в Пловдив.

nikoleta-roklia

Разликата в тоалетите на двете е само в дължината – Николета навири дупе в късия вариант на роклята. Алисия пък, като почитател на по- елегантната визия, се появи с дългия й вариант.

Всъщност, няма кой знае каква драма. Повечето родни звезди се обличат от едни и същи места или дизайнери, така че често се случват подобни гафове. Малко са вип- овете, които могат да си позволят тоалети на световни марки, които не се намират у нас.

alisia-roklia-1

Но, когато Алисия и Николета се озоват с един и същи тоалет, модният им сблъсък винаги преминава в личен. Войната между двете сякаш никога няма да престане. Тъкмо всички решат, че повече няма да се нападат, и отново се разпалва старата вражда.

Тъй като и двете разчитат на издръжката на Валери Божинов, както и на повечето разходи, свързани с децата им, сблъсъкът е неминуем. Алисия не крие, че се разбира много добре с футболиста и нямат проблеми по въпросите, свързани със сина им.

Николета обаче все недоволства и обвинява Валери, че се скатава. Бившите съпрузи се изпокара жестоко в медиите преди няколко месеца. Тогава Николета обвини футболиста, че не дошъл на рождения ден на дъщеря им, за да не плати празника. Божинов пък заяви, че казал на Николета няколко седмици по- рано, че не може да присъства, заради тренировките си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *