Алисия се фука с нови ц*ци! Снимки:

alisia-biust

Алисия се похвали с чисто нов силиконов бюст. Певицата показа пищното си деколте, което веднага събуди завист у колежките й.

Фолк звездата вероятно се е подложила на операция за смяна на силикона в Тайланд, където с новото й гадже Бирмата прекараха две седмици, пише хотарена.нет.

Откакто певицата се залюби с милионерското синче Георги Станоев, коренно промени поведението си. Алисия вече не иска да поддържа имидж на скромна и хладнокръвна жена, а да се покаже като гореща и страстна натура.

alisia-biust-1

Докато беше с Ники Михайлов и се надяваше да го върже с брак и дете, певицата се държеше доста обрано, а и облеклото й беше такова. Причината беше, че семейството на футболиста никак не я одобряваше, най- вече заради имиджа на фолк звезда. Затова Алисия се стараеше да им угоди, да се държи и да изглежда премерена и въздържана.

Този имидж вече е в историята. За да задържи новото си гадже, певицата определено трябва да бъде предизвикателна, защото конкуренцията е огромна. Златотърсачките хич не се впечатляват, че Бирмата си има гадже, а продължават да му налитат. Затова Алисия трябва да успее да задържи вниманието му.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *