Абитуриентският бал на Иво Карамански – младши изуми всички! Ето защо:

ivo-karamanski-sin-2

Иво Карамански – младши отпразнува без много шум абитуриентския си бал. Младежът шашна всички с избора си на стилен, но много модерен костюм.

Иво предпочете спортно- елегантен тоалет, вместо традиционния официален костюм с вратовръзка. Синът на Нели Атанасова от връзката й с Иво Карамански определено се отличи от всички останали, но и показа много вкус.

ivo-karamanski-sin-1

Младежът обаче се оказа и много скромен. Иво събра ограничен кръг роднини и приятели в столичен ресторант. Без никаква показност, нито ненужно изхвърляне. Въпреки славата на баща си, Карамански- младши отбеляза завършването на гимназия без никакви циркове.

Нели се радва, че му е дала много добро възпитание, въпреки нелекият живот, който са имали. Иво е скромен, но упорито се бори за целите си. От доста време младежът се изявява като диджей в столична дискотека. Иво настоявал сам да си заработва джобните, а не да чака на готово.

Карамански- младши обожава музиката. За да има повече време да се занимава с нея, се отказа дори от тениса, въпреки че имаше доста талант в спорта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *