9 грешки при употребата на сешоар

Ако не можете, без да изсушите косата си със сешоар, предлагаме ви да проверите дали го правите правилно. Нека разгледаме 9- те най- често срещани грешки.

seshoar-upotreba

9. Не обирате добре влагата. След като си измиете косата, първо трябва да я подсушите с кърпа. Така ще оберете по- голямото количество вода и ще извлечете максимума от продуктите за коса.

8. Използвате много продукти за коса. Не използвайте много продукти върху косата си, дори да са много качествени. В противен случай, косата ви може да се изтощи и да стане по- мазна.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ КОСОПАД И ОПЛЕШИВЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

7 . Използвате четка за мократа коса. Особено, ако имате дълга и къдрава коса, не е препоръчително да използвате четка, защото ще я увредите сериозно. Когато косата ви е все още влажна, използвайте гребен, за да я разрешите, приseshoar-rabota това с широки зъби.

6. Не разделяте косата. Никога не трябва да сушите със сешоар цялата коса наведнъж. В зависимост от гъстотата, винаги е препоръчително да я разпределите на 2- 3 секции. Колкото по- малка е всяка секция, по- добре се издухва. Така няма да излагате цялата си коса на топлината през цялото време.

5. Не комбинирате секциите. След като изсушите всички секции по отделно, трябва да ги комбинирате с частите, които са още влажни и да изсушите всичко.

4. Нанасяте 2 различни продукта едновременно. Слагайте един продукт на цялата коса, но на всяка секция поотделно, докато минавате със сешоара.

3. Не нанасяте върху горната и долната секция. Като нанасяте един продукт върху цялата си коса, пропускате горната и долната част. Нанесете върху горната част на секцията, която предварително сте разделили. После обърнете и нанесете върху долната част, за да се разнася равномерно.

2. Не започвате през правилното място. За да избегнете тази грешка, първо започнете от долната част и после, когато стигнете до горната част, следвайте линията на косата.

1. Не използвате дифузер. Чрез него контролирате посоката на горещия въздух, а и предпазва от изгаряне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *