7 съвета, за да сме красиви на плажа

koja-liato-2

Предлагаме ви осем ценни съвета за почивката ви на море. Лятото е вече тук и не мислим за нищо друго, освен за плажа.

1. По- малко е повече. Когато несесерът ви е на път да прелее от неща, които пъхате вътре, спомнете си за този съвет. Обикновено носим много повече, отколкото реално ще ни е необходимо.

2. Не забравяйте за защитата от слънце. Това е задължително, когато отиваме на море. Слънчевата защита трябва да съобразена с типа кожа. Освен това, тези продукти ни помагат да имаме по- хубав загар и облекчава зачервяванията. Гелът от алое вера пък е идеален за хидратиране на кожата след слънце.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

more-grim

3. Гримът трябва да е лек. Не носете много гримове за лицето, само няколко неща. Основата най- вече трябва да е много лека. Може да изберете и такава, която предпазва и от слънцето. За мазната кожа, по- добре основата да е прах.

4. Спирала waterproof. Водоустойчивата спирала трябва да присъства в несесера ви. Може да съчетаете и с молим за очи, който също е устойчив на вода.

6. Светло червило. Избягвайте тъмните тонове на червилото, докато сте на море. Изберете блестящи тонове, които добре се съчетават с тена ви. Изберете хидратиращ продукт.

7. Парфюмна вода. Най- добре е през лятото да минете на парфюмна вода. Обикновено предлагат леки аромати, които са освежаващи и трайни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *