7 фактора за плосък корем

diuretitsi-otslabvane

Когато започне лятото и най- после се осмелим да сложим бански, гледката обикновено не ни е никак приятна. Намаляването на приеманите калории е спортът обаче не са единствените фактори, за да имаме плосък корем.

1. Баланс. Колкото и да ви се иска да приемате по- малко калории през деня, пропускането на сутрешната закуска е строго забранено. Няма как да започнете деня, без да възстановите енергията си. Важно е да поддържате баланса от 4 или 5 хранения през деня.

2. Без газирани напитки. Консумацията на газирани напитки подува корема и ни кара да се чувстваме дискомфортно. Осве вода, може да пиете зелен чай или други тип подобни напитки, зелени шейкове и пр.

3. Сосове и дресинги. Може да ви изглеждат съвсем невинна добавка към храната, но обикновено са много калорични. Дори една салата може да стане калорийна бомба заради дресинг или сос. Заместете го с 1 лъжица зехтин, лимонов сок.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

korem-mazninite

4. Движете се. Ако нямате време да ходите на тренировки, това не е извинение. Старайте се всеки ден да ходите. Поне по 30 минути. Може да не ви изглежда сериозно усилие, но всъщност не е така.

5. Бъдете винаги подготвени. По някое време през деня ни напада сериозен глад за сладко. Но винаги има начин да излезете от ситуацията: винаги дръжте наблизо кофичка обезмаслено кисело мляко, плод или нещо подобно. Така ще се справите с часовете на слабост. Обезмасленото кисело мляко ни доставя много калций, като поддържа баланса на хормоните на стреса.

6. Въглехидратите са позволени. Сигурно сте си мислели, че напълно трябва да ги изключите от диетата си. Но няма как да стане, защото те са основните източници на енергия за нервната ни система. Включвайте пълнозърнести въглехидрати, като ориз, киноа, хляб. Да, хлябът е позволен!

7. Почивайте. Липсата на почивка се отразява много върху метаболизма. Когато не сме спали достатъчно, тялото освобождава хормоните на апетита, които ни потикват да приемаме по- големи количества храна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *