6 стъпки за красиви крака

Всяка жена си мечтае да има страхотни крака, така че всички да й се възхищават. Някои жени имат късмет, а може би подходящите гени, за да се радват на красиви крака. Останалите трябва доста да се постараят, но не е невъзможно.

seksi-kraka

Ето най- важните стъпки:

1 . Ексфолирай, депилирай и хидратирай крака си. Изберете си този начин на депилация, който ви е най- удобен – не ви отнема много време и не разранява кожата ви. 24 часа преди депилацията, трябва да ексфолирате добре краката си. После, след като ги обезкосмите, задължително хидратирайте с подходящ крем.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2 . Прикрийте белезите и разширените вени. Ако има нещо смущаващо по краката ви като рана, белег или разширени вени, а много искате да сложите пола, просто обуйте тъмен чорапогащник.

3 . Глезете краката си. Използвайте маска, за да са добре хидратирани, така че кожата ще изглежда здрава и красива.kraka-grija Слагайте я веднъж седмично. Може да използвате кисело мляко и няколко моркова, като разбиете всичко в блендера. Нанесете за половин час, след което отмийте с вода. Преди да си направите маската, отново трябва да ексфолирате краката си.

4 . Тренирайте краката. Има лесни упражнения за тонизиране и стягане на краката. Въпреки че резултатите са по- бавни, си струва. Разхождайте се, скачайте на въже, карайте колело, тичайте и пр.

5 . Облекло и обувки. Винаги помагат да прикрием някои от недостатъците на несъвършените крака като ги правят да изглеждат в отлична форма, така че възползвайте се.

6 . Почивайте за красиви крака. В края на изморителния ден, вдигайте ги на високо, за да не задържате течности и да подобрите кръвообращението.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *