6 признака, че тя не е за теб

Една връзка може да продължи „докато смъртта ви раздели” или … не повече от една нощ. Когато и двамата знаете какво искате е добре, но попаднеш ли на неподходящата жена, не те чака нищо хубаво. Експерти по взаимоотношенията направиха кратък списък с най – важните симптоми, че тя просто не е за теб.

живот и секс

Винаги иска да е на нейната

Вие сте развълнуван, днес се случи най – големия успех (или провал) в живота ви, искате да споделите и обсъдите бъдещите планове. Вместо да ви изслуша и помогне, тя започва да говори за поредната простотия, случила се в „Биг Брадър” и въздебеличко намеква, че вашите проблеми не я интересуват. Подобно поведение може да се таксува като сигурен знак, че тя е егоист и не заслужава вашето доверие. Просто не я е грижа за вас.

Различни ценности

Противоположностите се привличат, но не и когато става въпрос за духовните ценности и погледът върху света. Различията в този аспект почти винаги водят до усложнени взаимоотношения и просто няма смисъл да си късате нервите. Ако вие обичате да разпускате в природата, а тя предпочита по цял ден да виси в чалгатеката, работата не е на добре. Дори и да си правите компромиси, просто няма да се чувствате удобно когато сте с нея и тя, когато е с вас. Усещайте накъде духа вятърът и ако няма шанс да се спогодите, просто си кажете „сбогом”.

Вечно е много заета

Работата наистина би могла да ангажира цялото ѝ внимание, но семейните въпроси така или иначе се нуждаят от внимание. Ако дамата в живота ти е ангажирана постоянно с някаква „драма” извън семейството, това е ясен признак, че вие не сте в нейните приоритети.

Често споменава името на бившия си

По принцип експертите са категорични, че винаги е лошо да разказваш на настоящия си партньор за изпълненията на бившия. Червен флаг за чувствата настъпва, когато подобни изявления зачестят, защото показват, че тя все още не го е прежалила и вие сте нещо като заместител. Просто ви използва, за да потисне нейната болка, а не защото наистина ви харесва кой знае колко. Премислете добре, преди да се обвържете.

Инициативата е винаги във вас

Жените по принцип уважават смелостта да направиш първия ход, но след като ледовете бъдат разтопени също обичат да вземат инициативата в своите ръце. Ако това при нея липсва и комуникацията е оставена изцяло на вас, значи тя всъщност няма кой знае какъв интерес.

Изневяра

Мачът приключи и вече е време да си тръгвате. Окончателно. Защото дори и да простите, доверието ще изчезне яко дим. А любов без доверие не може да съществува. Изневярата нанася изключително тежка травма, която оставя следи през целия ви живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *