5 упражнения, които ще преобразят тялото ви

Леки упражнения като скачане на въже, клекове, набирания, напади, плуване могат да променят тялото ви, да го стегнат, така че да сте във форма през цялата година.

metabolizam

1. Скачане на въже. Това е много хубав начин за отслабване и влизане във форма. С това упражнение се горят най- много калории за минута, а и ще ви е забавно. Това е сложно кардио упражнение, така че се възползвайте, ако имате малко време за тренировки.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ  И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

2. Клекове. Участват много мускулни групи при изпълнението им, почти цялото тяло. Чрез това упражнение стягате седалището, правите тялото по- силно и изгаряте много калории. Ако ги правите редовно, бързо ще промените тялото си и ще подобрите физиката си.

otslabvane-bez-dieti

3. Лицеви упори. Чести пропускаме тези упражнения, защото ни се струват трудни и тежки, но могат да направят чудеса с тялото ни. Те са най- полезни за гърба, ръцете и корема. Подобрява стойката и намалява болките в гърба. Само се уверете, че ги правите както трябва.

4. Напади. Много добър начин за стягане на краката, защото тренират цялата зона и така трансформират тялото. Извайва краката и ги прави по- силни.

5. Плуване. Чудесен начин за трансформиране на тялото, а и сега му е сезонът. Плуването прави ръцете здрави, както и коремната преса. Намалява кръвното налягане, прави сърцето по- силно, подобрява аеробните способности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *