5 техники срещу любовна мъка

Тя те разкара? Следвай тези пет съвета и скоро ще я забравиш напълно, сякаш никога не е съществувала в твоя живот!

И така, тя те разкара без много да му мисли. Е, на всички се е случвало и ти не си нито първият, нито последния. В този момент има две възможности: да превъзмогнеш болката бързо или да скочиш в дупката за дълги месеци наред. При всички положения второто не е за предпочитане и затова следвай тези пет полезни съвета против любовна мъка.

любовна мъка

Извади я от ума си

Ако сте тъжни – ами добре, бъдете си тъжни. Но определете срок – една седмица за сипване на сол в раните е напълно достатъчна. За това време намерете отдушник на чувствата си (нова приятелка, весела компания, тренировки по фитнес, екскурзия) и победете депресията.

Свалете я от пиедестала

Спрете да мислите, че тя е незаменима. Наистина, голямата любов се явява един път в живота (а някои така и не се влюбват никога), но щом ви е разкарала – значи тя не е за вас. Просто не губете надежда и бъдете сигурни, че рано или късно ще срещнете някоя по – красива и по – добра жена.

Не говорете за нея

След като сте я изхвърлили от системата, не я оставяйте да се върне. Когато някой приятел ви пита какво става просто кажете, че се надявате да се оправи добре в живота и вие самият продължавате бодро напред. Психолозите препоръчват да се ощипвате всеки път, когато се хванете, че мислите за нея. Тази малка болка скоро време ще ви отучи да изпадате в самосъжаления, техниката е проверена и работи.

Не губете настроение за живот

Ако спрете тренировка, работа и така нататък, в скоро време мускулите ви ще започнат да атрофират. Същото се отнася и за социалните умения – затваряйки се в тъмната стая на отчаянието и пренебрегвайки целия свят, социалните ви умения също ще се разрушат за нула време. Просто не се предавайте и казано по най – грубия начин: нека да не ви пука.

Срещайте се с други жени

Дори да искате да се върне обратно, уредете си среща с други привлекателни жени. Най – добрият начин да се излекувате от любовната мъка е, като намерите нов клин, който да избие стария. Обновете гардероба си, напомпете големите мускули и карайте смело напред. Когато след време се срещнете с нея отново тя ще разбере, че е сбъркала и има огромна вероятност да съжалява. Това е една солидна морална награда, която не всеки може да получи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *