5 стъпки, за да ви покани мъж на среща

Когато говорим за връзка и срещи, инициативата вече е само мъжка работа. Все по- често смелите жени се осмеляват да направят първата стъпка и да поканят мъжа на среща.

sreshta

Това обаче не е лесна работа – някои мъже се чувстват неуверени или може да им направи лошо впечатление. Затова ви предлагаме 5 стъпки, за да привлечете вниманието му и да го накарате да ви покани на среща.

Стъпка 1 . Привлечи вниманието му. Първото нещо, което трябва да направите, ако искате да излезете с някой мъж, е да му покажете, че съществувате. Вие много се интересувате от него, но за съжаление, той може да не забелязва присъствието ви или поне не привличате вниманието му.

Трябва да се появите в живота му по някакъв начин. Седни до него в час или на лекция, или имате общи приятели.

Стъпка 2 . Започнете разговор. За да завладеете някой мъж, трябва да го опознаете. Затова трябва да говорите с него. За да пламне любовта, трябва да имате много общи неща – физическо привикване, което е задължително, общи интереси.

Започнете с малък разговор, после ще започне да ви се получава по- естествено.

Стъпка 3 . Покажи интерес. Преди да станете приятели, трябва да избегнете да ви приема само като такава. Покажи, че интересът ти е малко по- различен. Ако и момчето покаже интерес, няма да е трудно, стига де не се получи някоеsreshta-2 недоразумение. Мъжете също се притесняват от отказа на жената, и навярно чака знак от ваша страна.

Стъпка 4 . Предизвикай го. Покани го на кино или на бар, но дайте да се разбере, че поканата е само за двама. Питайте го по неутрален начин, например :Ходи ли ти се някой път на кино?. Ако отговори положително, му разкажете всичко останало.

Стъпка 5 . Не се отчайвайте. Ако след тези четири стъпки още не ви е поканил, не се отчайвайте. Ако все още не е достатъчно заинтересован да излезе с теб, тогава не си струва да продължавате да опитвате.

Или не е минало достатъчно време, за да усети привличане. Опитайте още няколко пъти да му покажете колко сте красива, но ако пак не стане, се оглеждайте за нови възможности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *