5 съвета за справяне със стриите

Стриите се появяват, когато кожата се разтяга прекалено много, което кара нишките да се късат и да оставят неестетически белези по кожата ни. Обикновено се появяват при рязка промяна в теглото.

strii-recepti

Ето 5 полезни съвета как да се отървете от стриите:

5 . Хидратиращи кремове. Въпреки че не намаляват размера на белезите, затрудняват появата на нови стрии, тъй като поддържат кожата еластична и хидратирана. Смесете 2 части масло от бадеми и една част масло от житни зародиши и нанесете върху кожата с кръгообразни движения.

„БИО – КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

4 . Алое вера. Един от най- добрите начини за справяне със стриите е алое вера, тъй като доставя на кожата ви необходимия колаген. За да не се появяват стрии, правете си масаж с гел от растението, който се съдържа във вътрешната част на листата.

strii-saveti

3 . Зехтин. Също отлично средство за справяне със стриите, тъй като съдържа витамини, антиоксиданти и минерали, които подхранват в дълбочина кожата. Нанасяйте след баня върху проблемните зони.

2. Масло от грозде. Също чудесен начин, за да бъде кожата еластична и хидратирана.

1. Какаово масло. Използва се много при предпазване от стрии по време на бременност. Съдържа се в различни видове продукти. Най- добре е да използвате какаовото масло след баня с топла вода, докато кожата е още топла и влажна. Използва се по два пъти на ден, за да се постигне желания ефект.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *