5 неща, които са полезни за здравето ви и ще ви помогнат да отслабнете

За да сте във форма, не трябва да прекарвате по пет часа във фитнеса, да гладувате или да ядете само light продукти. Това, от което тялото ви се нуждае, е метаболизмът ви да работи на 100%.

dieta-kalorii

За да не ви се налага да се подлагане на изтощителни и досадни диети, прочетете нашите пет здравословни съвета, които определено ще ви помогнат да отслабнете.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1 . Пийте вода. Доказано е, че пиенето на вода помага за отслабването. Препоръчителната доза е 2 литра дневно.

2 . Яжте зеленчуци. Включете ги в диетата си. Яденето на зеленчуци е много важно за всеки човек, дори да не ви се налага да отслабвате. Зеленчуците съдържат фибри, въглехидрати, витамини и антиоксиданти. Тъй като са нискокалорични, можете да ядете колкото искате от тях, без да напълнявате, а в същото време да подхранвате тялотоdieta-ofis си.

3 . Не чакайте да „умрете“ от глад. Гладуването никога няма да ви помогне да отслабнете. Дори напротив, може да напълнеете от него. Когато не ядете, нивата на захарта падат и организмът има нужда от храни, богати на захар, от които обикновено се напълнява.

4 . Спете добре. Малкото сън влияе на напълняването. При малко спане се отделя малко количество лептин (хормон, който контролира глада) и се увеличава грелина (хормон, който увеличава апетита). Поради липса на сън, не се движим достатъчно.

5 . Не прескачайте закуската. Това е храненето, която трябва да накара тялото ви да работи правилно от началото на деня. Когато закусите, започвате да горите калории от първите часове на деня. Имате достатъчно енергия за всичко и няма опасност да огладнеете зверски по някое време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *