5 неща, които НЕ трябва да правим, когато напълнеем

Забелязвате, че трудно си закопчавате панталоните, не са ви толкова удобни като преди. Това са сигурни сигнали, че сте напълнели. Но това не е краят на света! Ето какво НЕ трябва да правите, ако сте качили няколко килограма.

otslabvane-problemi

1. Пропускане на хранене.

Много хора си мислят: „Ако се храня по- рядко, ще приемам по- малко калории и ще отслабна“.
Истината: По този начин само ще забавите метаболизма си и отслабването ще се превърне в утопия. Освен това, нивата на кръвната ви захар няма да са стабилни и така ще сте постоянно гладни. Изводът е: Да не ви хрумва да се храните по- малко от четири пъти на ден!

2. Наказание.

Много често си мислим: Как стигнах до тук? Приличам на чучело!
Истината: Първо, няколко килограма в повече не ви правят лош човек. Дори да се самобичувате, няма да се справите с килограмите. Може само да предизвикате емоционален глад.

3. Теглите се постоянно.

Много хора си мислят: „Ще се тегля всеки ден, за да проверявам колко съм свалила“
Истината: Няма нищо по- далечно от истината. Здравословното отслабване изисква време. Винаги има няколко плаващи килограма, които се повяват или изчезват, в зависимост от различни фактори. Препоръчително е да се теглите сутрин, веднъж седмично.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-sled-otpuska

4. Никакво прекаляване.

Много често си мислим:“ Ако се трудя неуморно във фитнеса, ще имам страхотно тяло“
Истината: Започнете малко по малко и бъдете постоянни. Ако започнете да се претоварвате от началото, само ще ви докара някоя контузия. Тренирайте нещо, което най- много ви харесва, два пъти седмично.

5. Чашата не е наполовина празна.

Много често си мислим: „Сбогом, пържени картофки! Защо светът е толкова жесток?
Истината: Ако мислите какво ви е забранено да ядете, няма да постигнете никога целите си. Светът на здравословното хранене е много разнообразен и вкусен!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *