5 начина да използваме продуктите за коса като професионалисти

kosa-lak

Нека разгледаме някои от тайните на професионалните фризьори, така че да можете сами да ги прилагате у дома:

1. Серум. Това е продукт за коса, който се използва след като сме се разресали, за да затвори кутикулите и да направите косата по- блестяща. Според професионалистите, нанася се само по върховете , ако го нанесете в корените, косата ви ще стане „тежка“ и без обем.

2. Крем срещу наелектризиране на косата. Всимки жени мразят наелектризираната коса. Една от тайните да се справим с проблема е като използваме крем. Нанася се върху суха коса, използваме съвсем малко от продукта – колкото монета. Никога не се слага в корените.

„АНАГЕН- HR“ – КРАЙ НА ОПЛЕШИВЯВАНЕТО И БЕЛИТЕ КОСИ! ВИЖ ТУК:

kosa-naelektrizirana

3. Сух шампоан. Това е средство за спешни случаи, тъй като временно елиминира естествените мазнини на скалпа и косата изглежда чиста. Слагайте го винаги в корените и правете масаж на скалпа, за да попие добре в зоната. Оставете да престои няколко минути и се срешете както обикновено. Сухият шампоан не е нещо, което трябва да се използва редовно.

4. Мус за обем. Нанася се директно в корените, но не трябва да прекалявате. Ако сложите много от продукта, косата ви ще стане лепкава и ще изгуби естествения си блясък.

5. Лак. Дръжте спрея винаги далече от лицето. Трябва да е на разстояние 30 см от лицето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *