5 начинa да активирате метаболизма от сутринта

Ако искате да отслабнете, естествено, че трябва да помислете как да активирате метаболизма си. Освен че е отговорен за всички функции на тялото, метаболизмът помага за изгарянето на калории и ни кара да се чувстваме по- силни.

aktiven-metabolizam

Ето 5 полезни съвета как да активирате метаболизма си от сутринта:

5. Изпийте чаша с вода. Така ще активирате храносмилателната си система и ще започнете да се изчиствате от токсините. Ако е студена, още по- добре, тъй като тялото ви ще отделя повече енергия, за да я загрее.

4. Не забравяйте закуската. След дълги часове без да сте яли, дайте на тялото си подходящата храна, за да излезе от състоянието на липса на активност през часовете на сън. Ако не сте гладни, пригответе си съвсем малка закуска. Така до обяд няма да усещате нужда да ядете.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

tanci-za-otslabvane

3. Раздвижете се. Раздвижете се и тренирайте. Най- добрият начин да активирате метаболизма е като се раздвижите. Отделете поне 10 минути сутрин за движение. Нещо, което ще ви активизира и ще ви зареди с енергия.

2. Пригответе си втора закуска. За да поддържаме стабилни нивата на кръвна захар, по средата на сутринта трябва да хапнем нещо дребно. Плод, ядки, моркови или две варени яйца.

1. Пийте кафе. Прекаляването с кафе може да е опасно, защото повишава кръвното налягане. Но ако нямате здравословни проблеми, кафето ще ускори метаболизма ви.

Започнете сутринта си с активен метаболизъм и така ще си гарантирате успех със свалянето на килограмите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *