5 начина, чрез които храната влияе на външността ни

idei-otslabvane

Храната, която приемаме ежедневно, определя как ще изглеждаме в огледалото. И не само външният ни вид зависи от нея, но и настроението ни. Нека разгледаме някои основни взаимовръзки:

1. Здравословна кожа. Състоянието на кожата ни зависи от балансираното хранене. Това означава, че ако имаме дефицит на някое вещество или вещества, се отразява на кожата ни. Например, може да е суха и без блясък. Затова, включете в храната си продукти, които са полезни за красивата кожа.

2. Блестяща коса. Също като кожата, и косата се нуждае от определени вещества, за да е здрава и красива. Плодове, зеленчуци, ядки… Повечето храни, които са полезни за кожата, са полезни и за косата.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-grigi

3. Силни нокти. А също и за ноктите. Това се дължи на факта, че косата, кожата и ноктите са изградени от едни и същи вещества. Затова, освен вече споменатите храни, трябва да добавим млечни продукти, яйца и месо.

4. Добро настроение. То ни прави по- красиви. А за да е така, отново е важно да се храним балансирано. Ще се чувствате по- доволни от себе си и ще се усмихвате по- често.

5. Повече правилни решения. Когато сте в добро настроение и сте доволни от себе си, взимате по- позитивни решения. Чувствате се по- енергични, повече ви се спортува, и пр.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *