5 грешки при коремните преси

Може би никога не сте се замисляли, но има грешки при правенето на коремни преси, които трябва да се избягват. Обикновено е по две причини. Първата е, за да сме в добро физическо здраве и да не се нараняваме. Втората, за да постигнем целите, които сме си поставили.

koremni-presi-greshki

1. Забравяме за останалите упражнения. Коремните преси само по себе си не ни помагат да възстановим формата си, нито да направим релеф. Затова трябва хда са съчетани с кардио. Така че, не забравяйте да допълнителните коремните преси с друга ефективна дейност.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО  ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Правите коремните преси преди другите упражнения. Всъщност е доста сериозен проблем и грешка да правите коремните преси преди останалите упражнения. Коремните преси въздействат върху горната част на торса и ако се изморим, няма да можем да правим другите упражнения. Освен това е добре тялото ни да е загрято и мускулите вече да се раздвижени.

korem-mazninite

3. Не спазвате диета. Коремните преси сами по себе си няма да постигнат голям ефект, ако не се комбинират с балансирана диета. Намалете приема на мазнини и увеличете протеини.

4. Правите прекалено много преси. Ако направите много коремни преси, само ще се изморите, и ще ви е трудно да повторите сесията. Всъщност, дългите серии изобщо не гарантират по- добри резултати. Най- добре сесията да трае 15 минути.

5. Правите коремни преси всеки ден. Коремните преси работят върху мускулите, а те се нуждаят от време, за да се възстановят. Не се препоръчва да правите коремни преси всеки ден. Най- често може да ги правите през ден.

Едва ли повечето от нас не допускат поне една от тези грешки. А ако са повече от това, вероятно затова не виждаме никакъв ефект.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *