5 грешки при боядисването на косата у дома

boyadisvane

Боядисването на косата не е трудна задача, но за да е успешно, трябва да сте организирани и да спазвате всяка стъпка. Ако не го направите, може да допуснете някоя от следните грешки:

1. Лош избор на цвят. Преминаването от черна към руса коса е почти невъзможно. Правилото е да изберете два тона по- светъл цвят или два тона по- тъмен цвят, за да изглежда естествен цвета. Ако искате по- екстремна промяна, отидете във фризьорски салон.

2. Не спазвате инструкциите. Ако решите, че всичко ви е ясно и пропуснете четенето на инструкциите, това ще ви отведе директно към хаоса. Спазвайте всяка стъпка от процеса.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

boqdisana-kosa

3. Боядисвате се с чиста коса. Малко мазнина на косата ще помогне на боята да хване по- добре, затова косата се боядисва, когато е мръсна. Ако се измиете точно преди боядисването, няма да стане добре.

4. Не търсите помощ. Добре е някой да ви насочва дали не пропускате да намажете някое място.

5. Купувате само една опаковка боя. Не винаги едно опаковка боя е достатъчна за боядисването. Една опаковка е достатъчна, ако косата ви е къса. Но ако сте с дълга и гъста коса, може да не ви стигне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *