5 грешки, които всяка жена допуска поне един път в живота

Ако мислиш, че си съвършен, значи сериозно се надценяваш. Защото на света няма съвършени хора и не бърка само този, който не прави нищо. Ето кои са петте най – често допускани грешки от жените по принцип.

женски грешки

Дават голяма сума пари на заем

Хей, добрата ти приятелка Пепа има спешна нужда от пари. Ами да, защо да не й дадеш всичките си спестявания – тя ОБЕЩА, че ще ги върне до 3 дни. Но в много случаи Пепа взема парите и бяга. Няма я нито след 3, нито след 300 дни, а ти се чудиш как да си платиш сметките. Премисли добре, преди да направиш подобно нещо.

Натискат бутона „Отговори на всички”

Уау, за останалите наистина е прекрасен момент, когато решиш да споделиш с всички тях последното си любовно писмо. Много жени неволно допускат грешката да натиснат бутона „отговори на всички” в своя емайл акаунт и понякога последствията са ужасни. Защото не би искала първият братовчед на мъжа ти да научи за всичките мръсотии, които нахалният колега изсипва в пощенската кутия, нали?

Фалшифициране на оргазъм

Жените са кралици на преструвките в секса. Въпреки че наистина много само се преструват, лекарите са категорични, че това по – скоро нанася вреда на самите тях, отколкото да им помага. На първо място партньорът рано или късно ще се усети и ще изгуби всякакво доверие. А честото задържане на всичкото отгоре е вредно за здравето.

Клюкарстват по адрес на приятел

Ами то си е човешко да говориш злобни неща по адрес на другите, но когато правиш това за някой от истинските си приятели е много грозно. Когато разбере какво си казала, със сигурност ще се почувства ужасно и ще направи така, че теб също да те заболи.

Забравят за приятелките си като се влюбят

Много момичета напълно забравят за дългогодишните си приятелки и приятели, след като отдадат сърцето си на някое момче. Това не е хубаво и не е честно спрямо тях, защото истинският другар никога няма да те изостави, а гаджето може да е просто поредният използвач.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *