5 признака, че той е мамино синче

Хубаво е всеки млад човек да уважава родителите си, но ако синът е напълно зависим от майка си, това може да даде негативни последици върху вашата собствена връзка. Ето някои от характерните признаци, издаващи „маминото синче”.

мамино синче

Предпочита майка си вместо вас

Отношенията със страдащи от Едипов комплекс момчета могат да бъдат особено трудни, тъй като майка му непрекъснато ще се бърка във вашите дела, независимо дали ще ви покровителства или ще пречи. Тези може да ги разпознаете лесно, защото при всяка свада помежду ви бягат вкъщи, за да потърсят утеха в прегръдките на опитния родител. Такива хора са склонни да правят майките си свои довереници за всичко и ще ви изтъкват различни аргументи в тяхна полза, каквото и да се случи.

Непрекъснато ви напомня за нея

Сред очевидните характеристики на мамините синчета е, че непрекъснато говорят за майките си. Всеки път когато готвите, перете или гладите той ще ви каже, че у тях нещата са ставали по малко по – различен, сякаш по – добър начин. Честото повтаряне на едно и също може да ви доведе до лудост, така че в един момент просто го прекъснете и добре му обяснете коя сте всъщност.

Още живее при мама

Виждате се от доста време, отношенията ви са дълбоки като Световния океан, но той все още се крие под полата на майка си и сякаш няма намерение да се отдели. В такъв случай е уместно просто да му кажете, че не ви е удобно да съжителствате с по – възрастните (за всеки случай бъдете ласкателни), не искате да правите секс докато тя е в другата стая, а в крайна сметка трябва да има предвид и вашите желания.

Постоянни сравнения между вас двете

Ако още не сте сигурни, че човека се нарежда в групата с розови гащи, помислете си колко често той ви сравнява с майка си. Казва ли постоянно, че тя е по – добър готвач, чисти по – хубаво и е по – лъчезарна? Отговорът намерете сами.

Обажда ѝ се всеки ден

Страхотно е, че се обажда на родителите си и не забравя откъде е тръгнал, но ако го прави ежедневно (или по няколко пъти на ден), значи има нещо нередно. Какво може да направите вие самата? Ами опитайте да му внушите, че е крайно време да се бори сам с живота, а не да върти телефоните за всяка глупост.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *