4 трика за по- трайна депилация

Има жени, които се депилират с лазер, за да не им излизат повече косми или с кола маска, за да излизат по- малко косми. Когато извадим корена на косъма, той излиза доста по- бавно.

depilaciq-plaj

Но най- масово жените се депилират със самобръсначка или крем, защото става най- бързо и безболезнено. Но след 24 часа косъмчетата отново са наболи.

Наистина ежедневното бръснене е постоянна битка, но можем да използваме някои доста полезни съвети, така че депилацията да е по- продължителна.

1. Ексфолирайте кожата. Преди да започнете с депилацията, ексфолирайте местата, които ще обезкосмявате. Така ще премахнете мъртвите клетки от кожата. Ако имате подкожни косми ще ги извадите на повърхността.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

eksfolirane-na-krakata

2. Използвайте добра самобръсначка. Това е особено важно, ако имате чувствителна кожа или лесно се раздразнява. Ако кожата ви е суха, трябва да използвате самобръсначка, която съдържа хидратиращ крем, за да имате нежна кожа.

3. Избръснете всички зони. Когато депилирате краката си, не трябва да пропускате нито един участък с косми. Може да започнете от глезените и да вървите нагоре, в посока обратна на растежа.

4. Използвайте винаги хидратиращ крем. Много е важно след депилация да си сложите хидратиращ крем на краката и на другите места. Така кожата ви ще е много по- нежна и красива.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *