4 неща, които трябва да направите в деня след голямото преяждане

Всички сме минавали през това. Следваме диетата си много дисциплинирано и сме напълно спокойни. Чувстваме се доволни, защото панталонът най- после ни става. Справяме се с изкушенията, докато сме на работната си място. Но идва уикендът!

preyajdane-dieta

Излизаме повече, срещаме сме с приятели, отпускаме се и губим мярка в яденето. Може да е един цял ден, в който сте яли повече, или просто едно обилно хранене. Но усещате, че панталоните отново ви отесняват. А връщането в изходна позиция е много болезнено.

Но ето каква е истината: Колкото и да сте подута, едва ли сте качили 2-3 кг. Поне не под формата на мазнини. Кантарът може да показва, че сте по- тежки, но това са задържани течности, които се появяват, когато сме яли много храна, богата на прости въглехидрати и натрий.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

preyajdane

Ако бързо се върнете в правия път, а не оставите единия ден на разточителство в храненето да стане цяла седмица, може да се върнете в ритъма си, без никакви проблеми.

Ето какво можете да направите на следващия ден след обилно хранене:

1. Пийте много вода. Пиенето на вода по принцип е важно, но в тези случаи особено много. Водата помага да изхвърляме задържаните течности и помага да не ядем толкова много на следващия ден, тъй като ни засища повече.
2. Яжте на закуска. Не компенсирайте това, което сте изяли, като спрете да ядете. Направете си една здравословна закуска (например, яйце с овес или шейк, плодове и протеини). Така ще започнете деня с правилната енергия.
3. Тренирайте. Когато се храним свободно, черният дроб се пълни с гликоген. Тази енергия най- добре може да оползотворите като правите упражнения.
4. Яжте много зеленчуци. Те са пълни с витамини и минерали, съдържат вода и въглехидрати под формата на фибра. Тази фибра ви кара да се чувствате по- сити и помага на чревния тракт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *