4 неща, които косата ни разкрива за характера ни

kosa-lak

Всяка жена има стил, който я прави уникална и неповторима, а прическата не е изключение. Ето какво казва прическата ни за нашата личност:

1. Според цвета на косата.

Цветът на косата определя характера ни. Червенокосите жени са много весели и имат силно чувство за хумор. Но могат и да са много драматични, когато ги е страх от отхвърляне. Дамите с тъмна коса имат силен и страстен характер. Светлият цвят на косата ни определя като чувствени и деликатни.

2. Според структурата на косъма.

Къдравата коса означава, че обичате да се забавлявате и имате голямо сърце, но обичате всичко да става бързо. Вълнистата коса означава креативен характер и иновативни идеи. Жените с гъста коса имат силна воля. Но могат да са много твърдоглави. Тънката коса говори за спокоен характер, но че не сме склонни да преследваме целите си.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

kosa-grigi

3. Според стила.

Ако косата ви е къдрава, но искате да я изправите, това означава, че косата ви е хаотична и искате спокоен живот. Ако само миете и излизате, това означава, че имате силно развита логика и сте много интелигентни.

Хората с дълга коса са креативни, романтични и със свободни идеи. Жените с прическа стил пикси не са особено постоянни, но не се притесняват.

4. Според прическата.

Ако прическата ви има нужда от ежедневна, задълбочена поддръжка, обикновено сте известни като „кралицата на драмата“. Това означава, че сте много нервни, освен това обичате винаги да привличате вниманието. Ако си правите опашка или плитка, без да обръщате внимание на детайлите, това означава, че се притеснявате за другите повече, отколкото за себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *