4 навика на работното място, за да не напълняваме

Ако работите седнала зад бюро или изправена зад щанд, вероятно тези работни условия ви пречат да поддържате идеалното си тегло. Заседналият начин на живот, монотонността и стресът са някои от причините. Затова, въведете в работния си ден нови навици, така че да нямате проблеми с килограмите.

rabota-figura

1. Изберете голяма салата за обяд. Вместо бърза храна или тежко ястие направете домашна салата и я вземете на работа за обяд. Тъй като е с малко калории и пълна с фибри, може да изядете голяма порция, без да се притеснявате за талията си. Може да съчетаете варени и сурови зеленчуци. Да добавите малко нахут, диетично сирене, пилешко на скара. Всеки ден правете различни комбинации, за да не ви омръзва и да не се изкушавате да приемате излишни калории.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Използвайте обедната почивка, за да си движите. Не висете във фейсбук или не пазарувайте онлайн. Използвайте времето, за да изгорите излишни калории. Разходете се, покарайте колело. Движението ще ви помогне срещу заседналия начин на живот, ще помогне на мозъка ви да отпочине и облекчава стреса.

rabota-otslabvane

3. Дръжте под ръка здравословни сандвичи. Не се подавайте на изкушението от автомата за сладко, нито от вкусотиите в лавката. Направете си вкусен и здравословен сандвич, който да ви засити, ако огладнеете. Други варианти са кисело мляко, плод, зеленчук, диетични бисквити и др.

4. Пийте вода през целия ден. Поддържайте се хидратирани и с енергия, като пиете вода през целия ден. Водата не само не съдържа калории, но ни засища, намалява желанието да ядем още.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *