4 хранителни съвета за красива кожа

Има много вещества, които можем да използваме, за да направим кожата си много по- красива. С балансирано хранене и здравословни навици, можем да постигнем много, но не достатъчно.

koja-polezno

Пазенето и грижата за кожата както отвън, така и отвътре е важно. Трябва да се храните така, че да приемате всички необходими хранителни вещества, за да имате стегната и блестяща кожа.

Но за съвременните жени е трудно да отделят дори време, за да се огледат. Предлагаме ви няколко лесни идеи, така че да можете да поддържате кожата си, без особени затруднения.

1. Кокосово масло в кафето. Кокосовото масло е богато на триглицериди със средна верига и помага за активирането на метаболизма, а оттам и за топенето на мазнините. Ще ви помогне да заличите следите на времето, тъй като кокосовото масло стимулира колагена за по- блестяща кожа.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

yabalkov-ocet

2. Пийте 1 ч.л. оцет. Само с 1 ч.л. ябълков оцет приемате антиоксиданти , коиото забавят процесите на стареене. Ще имате много по- блестяща кожа и ще пречистите стомаха си.

3. Изстискайте лимон във вода и чай. Лимонът е много богат на витамин С. А той е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от външните фактори.

4. Мед като овкусител. От захарта се напълнява, образуват се бръчки, акне, кожата се отпуска. Медът обаче е много здравословен. Вместо да добавяте захар към млякото, чая или кафето, слагайте мед.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *