4 йога пози за секси тяло

Правете тези пози и се почувствайте секси почти незабавно

Практикуването на йога съчетава в себе си ползи за душата и тялото. Редовното изпълнение на някои упражнения ще ви направи не само по – привлекателни, но и по – уверени в собствените възможности, привлекателност и стойност. Ето четири пози, които ще ви помогнат да изглеждате по – вълнуващи откогато и да било.

йога
Поза Кученцето се протяга

Ананда Баласана (Щастливо бебе)

Легнете по гръб със свити колене и крака. Повдигнете ги така, че стъпалата да са обърнати към тавана. Отворете краката по – широко от размера на раменете и се хванете за вътрешната страна на петите. Внимателно дръпнете бедрата надолу (по посока към гърдите), като през това време раменете са отпуснати и главата спокойно поставена на пода.

Упавища Конасана (Стречинг от седеж с широк ъгъл)

Седнете на пода, краката са широко разтворени под формата на латинската буква V. Петите трябва да са към пода, пръстите да сочат тавана, а краката изпънати (не ги сгъвайте в коленете). Тазът стои неподвижно, а вие започнете да се накланяте напред, докато брадата опре в пода и с ръце хванете глезените си.

Арда Чандрасана (Полумесец)

Стартирайте от поза триъгълник, погледът е насочен надолу. Повдигнете задния крак нагоре, докато стане успореден на пода. Предния задръжте устойчив, а лявата ръка подпрете на пода. Дясната бавно повдигнете нагоре, като в същото време премествате погледа си към тавана. Повторете на противоположната страна.

Поза Кученцето се протяга

Застанете на четири крака. Започнете да ходите на ръце, без да отлепвате коленете от пода. Целта е да разтворите корема и гърдите, така както са надолу към земята. Погледът е насочен напред.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *