3 съвета за по- добри резултати по време на тренировка

trenirovka-1

Всички тренираме, за да видим положителни резултати. За много от нас тези резултати може да означават, че най- после ще сложим прилепналите дънки. За други може да означават повече енергия през деня и намаляване на стреса.

Може да има много различни цели, но общото е, че всички искаме да видим РЕЗУЛТАТИ!И искаме да ги видим възможно най- бързо.

Затова ви предлагаме три топ съвета, които ще подобряват значително резултатите от тренировката ви:

1. Наспивайте се добре през нощта. Ако не спите по 8 часа през нощта, нямате особени шансове за добри резултати. Когато спим, тялото възстановява мускулната тъкан и помага за баланса на хормоните, които трябва да изгарят мазнините и да ограничават глада.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

razhodka-otslabvane

2. Бъдете активни през целия ден, не само на тренировка. Понякога интензивната 1- часова тренировка не е достатъчна, за да влезем във форма или да подобрим здравето си, особено ако прекарваме по 8- 12 часа пред компютъра, телевизора, а през останалото време в колата. Когато сте активни, тялото изгаря повече калории, за да имаме достатъчно енергия.

3. Обърнете внимание на това как се чувствате. Ако се чувствате изтощени след тренировка, може би е прекалено интензивна за нивото ви на натоварване. Може да гледате на правенето на упражнения като на задължение, а всъщност трябва да им се наслаждавате. Трябва да се чувствате по- добре и с повече енергия след тренировка. Така че освен да тренирате, отделяйте време и за хобито си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *