3 проблема при кожата на дупето

dupe-problemi

Проблемите с кожата могат да засегнат всяка част на тялото ни. Това не изключва и кожата на седалището ни. Въпреки че темата не е сред най- обсъжданите, всъщност такива проблеми са често срещани.

Ето кои са най- редовните проблеми, свързани с кожата на дупето:

1. Пъпчици. Приличат на пъпките, които излизат по лицето ни. Обикновено се срещат при хора с мазна кожа, а също и при натрупване на мъртва кожа. Експертите препоръчват да използваме крем с бензоил пероксид. Ако въпреки това не изчезват, обърнете се към специалист.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

dupe

2. Стрии. Те са малки бели или червени линии, причинени от разтягането на кожата. Този проблем може да засегне различни части на тялото, но винаги се дължи на едни и същи причини: рязко напълняване или отслабване. За да избегнете проблема, поддържайте стабилно тегло.

3. Целулит. Няма жена, която да може да се примири с целулита. При 90% от жените по света в даден момент се появява целулита. За да се справите с проблема, първо трябва да отслабнете, ако имате наднормено тегло. След това трябва да поддържате редовен двигателен режим. Съчетайте с подходящ антицелулитен продукт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *