3 съвета за модерна любов

Някои от старите правила за ухажване са сериозно амортизирани. Заменете ги с модерни.

модерна любов

Нека да погледнем истината в очите – наистина ли имаш нужда от ново ръководство за запознанства? Казано честно – Да. Защото през последните 50 години всичко на този свят се промени: и хората, и нещата. Само за сравнение ще разкрием, че сега средната възраст за сключване на брак е 27 години, докато през 1960 г. е била 20 години.

Практически означава, че правилата за запознанства на майките и бабите ви следва да бъдат актуализирани, за да се чувствате в крак с времето и да сте в състояние да отговаряте на промените в социалния живот. Между другото, бабите ви знаят ли какво е „Фейсбук”?

3 морално остарели правила за ухажване на първа среща

Момчето плаща винаги

Съвременната жена не обича някой друг да ѝ плаща сметките. Еманципацията сред нежния пол в настоящето е по – силна от когато и да било. Така че като кавалер предложете да платите за почерпката, но не настоявайте, ако тя започне да се дърпа. Вместо да се правите на каквито не сте я накарайте да се почувства като ваш равностоен партньор.

Не бързай да му / ѝ се обаждаш (ще изглеждаш отчаян / а)

Някога любовта е била въпрос на нерви – кой ще издържи по – дълго във времето и ще надделее над другия. Днес обаче ситуацията е коренно променена и ефективните методи за ухажване изискват ефективни действия – и от двете страни. До два – три дни след срещата се свържете чрез:

  • Е-майл: Просто пуснете съобщение с неангажиращ текст „Хей, какво става?”. Добре е да добавите весела картичка или линк към интересна статия, за да покажете на новия си партньор, че държите на него.
  • СМС: Не е за препоръчване. Защото много хора предпочитат да говорят по телефона, вместо да пишат съобщения. А още повече предпочитат да се срещнат очи в очи.
  • Фейсбук: Най – голямата социална мрежа предоставя десетки начини, за да напомните на някого за себе си. Може да изпратите съобщение, да публикувате на стената му, да лайкнете публикация или снимка. Но със снимките не прекалявайте, поне докато не се появите в неговите албуми.

Не правете секс на първа среща

Разрушаването на това правило може би е най – сериозната промяна в свалките за последните години. Навремето се смяташе, че жената не струва, ако си легне с него още първия път. Сега нещата са различни и не виждам, защо да правите секс, ако и двамата го искате. Все пак решението е изцяло ваше и не насилвайте ситуацията, щом не е необходимо и нямате истинско желание.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *