29-годишната Елена Софиянска върти бизнес за милиони и лудее на купони

Елена Софиянска (вдясно) се забавлява щуро

  Голямата дъщеря на Стефан Софиянски – Елена, е весела купонджийка, става ясно от ексклузивни снимки.

 На любопитните фотоси 29-годишната брюнетка се целува със своя дружка, пее на краставица и пози­ра еротично с морков. Вие кръшни танци, на които се възхищават всички посетители в заведението.

 На сладкия й живот определено може да се завижда, ка­тегорични са посе­тителите на прес­тижни столични кръчми, станали свидетели на ку­поните на Елена. По думите им мла­дата дама пред­почита единстве­но къси, впити в тялото маркови рокли и с фриволното си пове­дение не успява да остане неза­белязана.

 Неслучайно на всички снимки Елена е с широка усмивка досущ като тази на татко й.

Бизнесдамата (вляво) във вихъра на купона

  Въпреки че няма още 30 години, щерката на бившия сто­личен кмет е успеш­на бизнес дама, която върти милиони, фри­волната млада жена усвоява стотици хиля­ди евро от Европейс­кия съюз с фирмата си „Биофрут“, която е част от ексклузивния списък на Министер­ството на земеделие­то с консултантите по европроекти.

 Изключителното право да подготвят документацията и да консултират земедел­ски проекти имат само още няколко дружес­тва в цяла България, обясняват експерти. Те твърдят, че който веднъж влезе в станалия популярен като „златния списък“ са му гарантирани не­прекъснати приходи от комисиони в разме­ри на стотици хиляди левове. Това е така, за­щото единствено въп­росните фирми имат право да изготвят документите на ферме­рите за кандидатства­не по европрограмите. По тях на България се полагат над 2 милиар­да евро до 2013 г. 

Всеки фермер, жела­ещ да получи финан­сиране от Европейс­кия съюз, получава „златния списък“ и му се препоръчва да се възползва от някоя от фирмите в него.

 Това било гаранция, че производителят ще получи европейските пари.

29-годишната Елена (в средата) се забавлява в кръчма с приятелки

  До тях обаче не стигали тези ферме­ри, които подготвяли сами документите си.

 Освен с консулта­ции по европроекти Елена върти и земе­делски бизнес. В на­чалото на септември миналата година фирмата й „Биофрут“ направи първа копка на завод за замразе­ни плодове, зеленчу­ци и конфитюри в Ляс­ковец. Част от финан­сирането му в размер на 6,5 млн. лв. е оси­гурено от европроект.

 Оправната Елена се е заела и с друг дохо­доносен бизнес. От 3 години младата дама и съпругът й Иван Крусашки са собственици на фирма „Брест енерджи“, която се занимава с производство на електрическа енергия от слънце и вятър. Едва създадена, фирмата е приета за член на бъл­гарската фотоволтаична асоциация.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "29-годишната Елена Софиянска върти бизнес за милиони и лудее на купони"

 1. best web hosting company   10.08.2020 at 3:12

  Fantastic post however , I was wondering if you could write a litte more
  on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate
  a little bit further. Thank you!

  Отговор
 2. cheap flights   28.08.2020 at 4:06

  Hi, Neat post. There’s a problem with your site in internet explorer, might check this?
  IE still is the marketplace leader and a huge
  component of other folks will miss your
  excellent writing due to this problem.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *