11 тайни на хората, които винаги са слаби

otslabvane-topene-na-kalorii

Обикновено се успокояваме, че когато някой наш близък винаги е във форма и няма проблеми с килограмите, това се дължи на гените му. При много хора наистина е въпрос на метаболизъм, но със сигурност не при всички. Някои просто полагат много усилия, за да са винаги във форма. Ето какво правят, за да са винаги слаби:

В 80% от случаите се хранят здравословно

Въпреки че не се храни крайно здравословно пред вас, у дома винаги го прави. Както се казва, 2 нездравословни хранения през седмицата няма да провалят усилията ви през останалите дни.

Не минава седмица без да тренира

Много от хората, които са винаги слаби, не са вманиачени по фитнеса, но не оставят да мине и седмица, без да са тренирали поне веднъж дневно. Това им е навик и тялото им го изисква.

Имат си забранени храни

Въпреки че казват, че ядат от всичко, има храни, които никога не слагат в устата си. Обикновено хората, които са слаби, не ядат храни с транс мазнини, като пържени картофи, хамбургери и полуфабрикати.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-diabet

На вечеря ядат по- леко

Теорията, че на вечеря може да се яде най- много, е напълно погрешна. Но тези хора не се чувстват комфортно с препълнен стомах. Затова хапват по- малки порции.

Не се оставят да ядат от нерви

Сигурно сте ги чували да се оплакват, че са много изнервени по някакъв повод. Но винаги намират алтернативен начин да се успокоят, които не е свързан с ядене: обикновено нещо, свързано с движение.

Открийте правилната порция

Много често, дори след хранене, чувстват известен глад. Но след като знаят, че вече са изяли правилната порция, не ядат нищо повече, защото вероятно се дължи на някакъв хормонален дисбаланс.

Винаги избират най- правилната порция

В 80% от случаите избират здравословно меню.

Ядат сладко

Ако се депресирате, когато виждате, че някой яде много сладко, а въпреки това е слаб, това се дължи на факта, че след това до края на деня хапва много леко.

Не убиват скуката с храна

Ако имат свободно време и скучаят, никога няма да им хрумне да грабнат една кутия сладолед. Винаги ще открият нещо, което да ги разведри: гледане на телевизия, четене, разходка и пр.

Наслаждават се много на здравословната храна

Сигурно им съчувствате като ги гледате да ядат голяма порция зеленчуци, но дори да не ви се вярва, много им харесва. Те са свикнали с този вкус на храната и се стремят към него.

Не ядат между храненията

Храненето им е много организирано. Хапват на 3- 4 часа. Никога не пропускат закуската. Правилото им е никога да не ядат, когато не усещат глад, или когато не е време за хранене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *