10 важни съвета за справяне с целулита

celulit-poyava

Целулитът е сред най- често срещаните проблеми във външния вид на жената. Не винаги околните го забелязват, но когато ние самите знаем, че го има, няма как да останем безучастни и да не предприемем мерки.

Предлагаме ви 10 топ съвета за справяне с целулита:

1. Започнете да ходите по 30 минути на ден. Това е идеално, за да активизиране кръвообращението на краката и да елиминирате натрупаните мазнини.
2. Изкачване на стълби. Едно от най- добрите упражнения при целулит. Помага и за стягане на краката.
3. Избягвайте стегнатите панталони. Този тип дрехи затрудняват процеса на елиминиране на токсини, които се натрупват в тялото.
4. Природно средство: Добавете кафе към ежедневния си хидратиращ крем и направете масаж в продължение на 5 минути. Действа като ексфолиант и елиминира мазнините.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

voda-1
5. Пийте повече вода. Поддържането на хидратацията в тялото е най- важният елемент срещу появата на целулит. Пийте по 2 литра вода, за да се възползвате от свойствата и да стимулирате елиминирането на токсините.
6. Яжте много папая. Съдържа ензима наречен папаин, който помага на тялото ни да изхвърли излишните мазнини.
7. Къпете се със студена вода. Последното плакнене направете със студена вода. Така активирате кръвообращението на тялото.
8. Избягвайте дълго време да сте на крак или седнали. И двете неща не са полезни за кръвообращението и водят до появата на целулит. Идеалното е да движите краката постоянно или да правите паузи, за да ги раздвижите.
9. Избягвайте лошите навици. Не яжте бърза храна, колбаси, и пр. Не прекалявайте с пиенето на кафе. Спрете цигарите. Яжте повече плодове и зеленчуци. Пийте повече вода и се движете повече.
10. Не носете често токчета. Помага ни да имаме по- стилизирана фигура, но причиняват проблеми с кръвообращението.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *