10 трика срещу целулита

Целулитът засяга почти всички жени в по- голяма или по- малка степен. За да го премахнем или да го намалим, има 10 съвета, които могат да са от голяма полза.

celulit-borba

10. Използвайте стълбите. Ако е възможно, не използвайте асансьор. Ако живеете в блок и живеете на 3 или 4 етаж, качвайте се по стълбите. Така ще подобрите кръвообращението на краката и ще се предпазите от появата на целулит. Освен това ще оформите и стегнете краката.

9. Яжте протеини. Те помагат за производството на колаген и еластин, които спират разпространението на целулита. Яжте месо, ядки, обезмаслени млечни продукти, яйца и бобови.

8. Използвайте крем. Ако ги използвате редовно, кремовете са много добър вариант. На пазара има много варианти, но ние ви предлагаме да се доверите на ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ – „БИО- КОД“

Не забравяйте да използвате ексфолиант всеки път при баня, за да подобрите кръвообращението и да улеснитеcelulit-saveti попиването на крема или гела.

7 . Избягвайте пълномаслени млечни продукти. Те съдържа мазнини, които се трупат особено много по най- проблемните за целулита зони. Затова използвайте обезмаслени продукти.

6 . Избягвайте бързата храна. Този вид храна, наричана още джънк фууд – пържено, мазно, солено, сладко – допринасят значително за целулита. Тази храна е опасна не само за външния вид, но и за здравето на цялото тяло.

5 . Яжте плодове и зеленчуци. Благодарение на фибрите и водата, които съдържат, са много полезни при справяне с целулита. Наблегнете на целината, зеленолистни зеленчуци, портокали, праскови, ябълки, сливи, грейпфрут.

4 . Яжте соев лецитин. Помага на клетките да се възстановят и да станат отново стегнати.

3 . Пийте вода. Пийте поне 2 литра вода на ден, за да изхвърлите токсините от тялото, които са виновни за появата на целулита.

2 . Не водете застоял начин на живот. Не стойте седнали дълго време. Ако работите на бюро, през определени интервали ставайте и се разхождайте.

1 . Спортувайте. Това е ключът. Правете комбинация от аеробни упражнения и за определени части на тялото. Ако не си падате по фитнеса, карайте колело или се разхождайте.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *