10 съвета за красота след края на лятната почивка

lyato-krai

Стресирани сте след лятната отпуска? Предлагаме ви няколко полезни съвета, които ще са ви от полза, за да възстановите кожата си и да се пречистите от лятното преяждане.

1. Моменти за релакс. Въпреки че почивката ви и свободното ви време са свършили, не пропускайте да се наслаждавате на моменти на релакс, за да се отърсите от стресиращото ежедневие.
2. Грижа за кожата. За да е по- продължителен тенът ви, трябва да полагате специфични грижи. Първо, използвайте лек ексфолиант, за да отстраните мъртвите кожи. След това третирайте кожата с хидратиращ крем.
3. Маски. Редувайте хидратиращата маска с маска, подходяща за вашия тип кожа. Може да използвате и домашни маски.
4. Възстановяване на косата. Хлорът, слънцето солта увреждат косата. Така че, след лятната отпуска обърнете специално внимание на косата си. Използвайте възстановяващи маски и масла за хидратиране и подхранване на косата.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-lyato
5. Маникюр. Ноктите също се нуждаят от грижи след лятото. Оформете ги добре. Нанесете им крем за ръце с лек масаж. Ако сте използвали лак цяло лято, оставете ги известно време да си починат.
6. Педикюр. Краката страдат много през лятото. След лятото си направете добър педикюр. Отстранете твърдостите, мъртвите клетки… Ексфолирайте краката и нанесете подхранващо масло. Наблегнеете най- вече на петите.
7. Депилация. Не изоставяйте депилацията след лятото.
8. Промяна на външния вид. Може да промените прическата си или да промените грима си. Променете прическата си, за да възстановите увредените връхчета.
9. Обновете козметиката си. За да се освободите от стреса след края на отпуската, обновете козметиката си. Купете си нови, които ще са полезни за есенния сезон.
10. Поддържайте се във форма. Хранете се умерено и здравословно и се движете редовно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *