Ще те обичам до смъртта си: мъж инсценирал смъртта си, за да предложи на любимата!

Най-странното предложение за брак!

Мъж с чувство за хумор искал да види дали приятелката му наистина го обича да смърт и решил да инсценира смъртта си в странно предложение.

Алексей Биков, 30 наел режисьор, каскадьор, гримьори и дори сценарист, за да изиграе фалшива катастрофа. Планирал приятелката му Ирена Колоков да го види на мястото на катастрофата и да се увери, че е мъртъв.

Госпожицата казва, че имали среща с годеника й, но когато пристигнала имало коли, пушек, линейка. Тогава видяла Алексей целия в кръв, лежал на пътя, а един от парамедиците й казал, че е мъртъв.

Тогава тя избухнала в сълзи. Точно в този момент, г-н Биков, от Ормск, Русия се изправил на краката си и предложил на Ирена, все още покрит с фалшивата кръв.

Влюбените

Ирена признава, че била толкова шокирана, че едва не убила отново Алексей. Но за негов късмет, тя прозряла забавната страна, казала ДА и в резултат двойката сключила  брак миналата седмица.

Алексей споделя, че искал приятелката му да види колко празен ще е животът й без него и как животът няма да има никакъв смисъл за него също. „ Мисля, че се получи, но обещавам това да е последният път”, завършва младоженецът.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JRUIxyktDe0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *