Щерката на Глория шашна зрителите! Цъфна в „Гласът на България“!

Симона 1Щерката на Глория – Симона, изуми и жури, и публика, когато се появи на сцената на „Гласът на България“.

Тъй като има силен и обработен глас, заради годините ходене на уроци по пеене, тя накара журито веднага да удари бутоните и да се обърне. Амбициозното момиче изпя  легендарното парче „Евкалиптова гора“ на Ищар и успя да събуди любопитството дори на Иван Лечев, който обърна стола си към сцената много бързо.

„Страхотен глас, невероятно дълбок и овладян, с голям диапазон и завладяващ“, похвали участничката той.

„Ама аз те познавам – това е на Глория дъщеричката“, развика се Камелия. И радостно разказа, че докато Симона била бебе, двете с майка й били заедно по турнета. „На колко години си“, запита Лечев момичето. Тя отговори, че е на 20. Но камъкът падна в градината на Камелия, чиято възраст лъсна, въпреки късата й рокличка.

Всъщност Симона отдавна прави кариера в поп-фолка, преди две години записа дует с майка си, има и самостоятелни песни, а често и участия в чалга клубове.

Симона ЛечевСимона избра за ментор най-тежката артилерия – Иван Лечев.

Дали малката иска да тръгне по друга писта и да остави поп-фолка, зачудиха се фенове? Дали кариерата й ще направи рязък завой? Или просто е решила да прикове вниманието към себе си и да събере още повече почитатели, а после да ги използва, за да разшири славата си и интереса към себе си?

За какво й трябва на завършена певица да се явява в предаване за аматьори?

Явно Глория я е посъветвала да го стори, но самата тя не се появи да подкрепя отрочето си и то се появи на кастингите само с приятелки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *