Шок! Тачо изхвърли Жени с количка за боклук! СНИМКА:

Жени и Тачо 1Тачо направи нещо неочаквано!

Той изхвърли съпругата си  Жени Калканджиева със строителна количка, сякаш изсипва тухли край строеж.

Вместо да му удари два шамара или поне да го залее със словесна канонада, както само тя си знае и може, миската е видимо щастлива от това, че я третират като строителен материал и са я сложили в нещо толкова банално и неудобно.

Случката е заснета  в Девин, където  семейството бе поканено на откриването на атрактивен аквапарк в града. Калканджиева радостно риташе в количката и видимо се забавляваше, разказват присъствали на тържеството. Със същия детски ентусиазъм пробва и другите атракции, а Тачо беше плътно до нея и й носеше ту кафе, ту сладолед. Двамата се държаха като младоженци и явно отново са стоплили отношенията до точката на кипене.

Жени Тачо количкаНаскоро излязоха информации, че семейството е загърбило миналото и е тръгнало смело напред, а старата любов и доверие са се върнали. Явно това е истина, защото видно от снимките в Девин, двамата си прекарват чудесно, а той не се отделя от жена си.

Жени е на седмото небе, че блудният син се е прибрал в семейното ложе и не само я обгрижва, но се грижи и за детето и за домакинската работа. Той ходел на пазар, той готвел, а вечер я чакал със сервирана маса.

Спрял да ходи и по клубове и до осъмва там в непозната компания.

Явно най-после е улегнал.

Скептиците обаче се питат докога ще продължи идилията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *