Шок! Нети не е ходила на фризьор 20 години! Вижте защо:

НетиАнтоанета Добрева, по-известна като Нети, призна нещо неочаквано и шокиращо. Тя не се е подстригвала от 20 години!

Половинката на Дони категорично  отбягвала всякакви ножици и не искала да щракат по косата й. И нищо не можело да я убеди, че трябва от време на време да освежава гривата си, или поне да й взема връхчетата, които отдавна са „прецъфтели“ и приличат на проскубана слама.

Разбира се, изпълнителката на „Луната спи“ ходела много често на фризьор, за да й правят фамозни прически, приемала всякакви идеи как да стане по-оригинална в главата, но когато стилистите намеквали, че трябва да намали дължината й, тя се запецвала като магаре на лед.  Нети обожавала дългата си русата коса, оприличавала се на принцеса и не давала и сантиметър да падне от нея.

Тъй като певицата се увлича от източни философии, истински вярвала, че силата и жизнеността й се крият в косата. И че ако отреже и малка част от нея, ще изгуби енергията и виталността си. А заедно с това кариерата си и житейското щастие.

Нети ДониВ същото вярва и съпругът й Дони, но тъй като е мъж, е запазил силата си само в плитка, а отстрани направо се бръсне по примера на тибетските монаси.

Двамата прекарват всяка година поне месец в Тибет и затъват все по-дълбоко в новата философия и начин на живот, издават техни приятели.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *