Шок! Мара Отварачката се утешава с Криско! Вижте какво правят:

Мара

Мара Отварачката се теши от развода си с Гущеров в компанията на Криско!

Двамата все по-често могат да бъдат видени заедно и даже тръгнаха клюки за необичайната двойка. Но скоро стана ясно, че не става дума за любовни отношения, а за професионални.

Рапърът е взел под крилото си наранената от личните проблеми певица и е решил да я разсее с чисто нов проект. Сам избрал темата, сам написал песента и дори избрал мястото, на което да бъде заснет клипа.

Криско обича да експериментира, а Мария охотно се съгласила да го остави да бъде водещ в дуета им. Досега тя не е пяла с рапър и намира всичко случващо се за „много готино“. Гласовете и стиловете на двамата се преплитали и допълвали и песента станала страхотна.

Мария КрискоКлипът вече бил записан и според Мария щял да стане супер хит. Тя пък била фенка на Криско отдавна и мечтаела той да я продуцира, понеже имал усет и успявал да изстреля протежетата си до върха.

Сега тя поискала той да й направи дует с дъщеря й, като избере подходящ текст и музика. Това ще е вторият дует между майка и дъщеря, но имало едно условие. Марая щяла да извиси гласче с мама, ако завърши учебната година с отличен успех.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *