Шок! Майка облече 4-годишната си дъщеричка като проститутка, кара я да пуши на сцената!

детето с цигарата

Майка стигна дотам, че накара четири годишната си дъщеричка да излезе с цигара на сцената. Американското тв риалити „Toddlers and Tiaras“ не предизвиква за пръв път полемика.

Миналата година, майка облече 3-годишното си дете като проститутка, а в тазгодишното издание майка, която вижда в детето си бъдеща звезда, се осмели да го пусне на сцената с цигара в уста.

Цигарата всъщност не била истинска, но все пак публиката изпаднала в потрес. Майката се оправдала, че така дъщеря й Дестини изглежда сладка.

Toddlers and Tiaras

Героинята в мюзикъла Брилянтин, която имитират излизала и вадела цигара, ето защо и Дестини правела така.

Това било само роля, която детето играело добре. Дори цигарата, която Дестини държи да е фалшива, то образът на 4-годишно дете, което пуши по американската телевизия не е добър пример за хилядите деца, които гледат шоуто. Питаме се как все пак това се показва по телевизията в страна, която води силна борба срещу тютюна.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZSl0OGmbmpQ

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Майка облече 4-годишната си дъщеричка като проститутка, кара я да пуши на сцената!"

  1. Лилия Костова   28.12.2013 at 23:28

    Това трябва да се забрани а майките да бъдат вкарани в лудница . Не е нормално да слагаш грим на малко дете и да му втълпяваш от ранна възраст , че красотата е най – важното нещо на света .

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *