Шок! Бременната Есмер погна Благо Джизъса с кухненския нож!

esmer-blagoi

Бременната съпруга на Благой Георгиев изплаши последователите си в социалните мрежи с шокираща снимка. На кадъра татарката позира грабнала кухненския нож, а в погледа й има особен блясък.

Под снимката Есмер Омерова написала „Внимание! Бременна жена“. Приятелите й пък я посъветваха да овладее бушуващите хормони в тялото си, като почива и спи повече.

Жената на Благо Джизъса вече прекъсна тренировките си по танго, тъй като бременността й не позволява повече да тренира. Есмер обаче е в отлична физическа форма и все още носи къси рокли и високи токчета.

blagoi-esmer-3

Въпреки състоянието си, танцьорката не спира и с грижите за домашния снежен леопард. Благой и Есмер го получиха като сватбен подарък от президента на Чечня Рамзан Кадиров. Въпреки че е рядък и защитен вид, семейството все още не го е предало на някоя природозащитна организация, а продължава да го отглежда в дома си. Есмер дори го разхожда всеки ден в околностите на Казан.

Двойката се сдоби и с втори домашен любимец – кучето Анди. Животинчето е от породата пугъл, която е смес между мопс и пинчер. Иначе новото попълнение в семейството на Есмер и Благой трябва да се появи на бял свят в началото на пролетта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *