Чело с форма на кравайче е последният писък на модата!

кравайче на челото

Необичайната форма на челото се получава чрез инжектиране на физиологичен разтвор в челото, докато се подуе, а след това се притиска с палец в средата.

В резултат, човека срещу нас има поничка на челото. Процесът отнема два часа, а трае само 16-24 часа, след което физиологичният разтвор се поема от тялото и челото придобива нормален изглед.

Странният боди арт е последният писък на модата в Токио. Според клиентите на клиника, където се извършва манипулацията, усещането е отпускащо. Най-напред се усеща лек гъдел и налягане, което  приспива.  Те споделят, че са много впечатлени от крайния резултат и изглеждат „вкусно”. Необичайната тенденция води началото си от 1999 година.

кравайчета

Японският фотограф и журналист Керопи я е пренесъл постепенно в Япония  и от 2007 вече има екип, който се занимава с направата на кравайчета на челата на  яростите почитатели на модата.

Два пъти годишно се организират партита за хората с чело –кравайче, а някои от тях дори отиват така на клубове или фетишистки купони. Инжектирането на физиологичен разтвор може да се извърши във всяка част от тялото- дори в скротума.

Но в Япония това далеч не е най-екстремната форма на боди арт- съществуват и други, като премахване на пъпа, ампутации, японско традиционно татуиране и др.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/66GH1VppwNo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *