Цеци Красимирова вдигна сватба за чудо и приказ в Испания! СНИМКИ:

Цеци Красимирова може да се похвали с най- скъпата бг. сватба за десетилетието. Над 1 млн. долара възлизат разходите по разточителното тържество, на което моделката се омъжи за американския милионер Майкъл Струмейтис.

Тържеството се състоя в замък край Барселона. А над 300 роднини, близки и приятели от 10 държави уважиха сватбата на Цеци Красимирова и избраника й. Булката заложи на разкошна рокля, дело на родната дизайнерка Евгения Борисова. Цената на тоалета възлиза на над 50 000 лева, издават от обкръжението на моделката.

Малко представители на родния хайлайф бяха поканени на бляскавото събитие. Изключение бяха кумата – известната фризьорка Вили Боршукова, фолк певицата Преслава, Денис Ризов и Звезди от „Ахат“,манекенът Мариан Кюрпанов. Месеци по- рано Цеци Красимирова обяви, че Азис и Ивайла Бакалова не са поканени, тъй като вече не са част от приятелския й кръг.

Сватбения букет беше уловен от дъщерята на манекенката – Джудит, която показа истинското си гадже. Оказа се, че не е Мариан Кюрпанов, а съвсем друго момче.

Цеци Красимирова се похвали, че със съпруга й са спазарили правата върху кадрите от сватбата си с известно испанско списание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *