Холандският Волен Сидеров – Вилдерс пак съска срещу българи и румънци!

Скандалният политик

Известният холандски политик, общественик и най-вече популист, Герт Вилдерс е бесен от отпадането на ограниченията за нас и нашите комшии в Холандия.

Наближава годината, когато почти всички европейски държави трябва да отворят границите си за нашите работници, но холандците ги е хванало шубе. Те се страхуват, че с идването на българите и румънците, щяло да се вдигне безработицата и да паднат надниците.

Яхайки този все още необоснован страх, някои политици като лидерът на крайно дясната Партия на свободата, призоват Холандия да запази бариерата срещу нашите работници. Герт Вилдерс дори направи изявление пред местните медии, че ограниченията за българските и румънските работници, които трябва да отпаднат след 1 януари 2014 година, трябвало да останат в сила.

Герт Вилдерс

Националистът се опасявал, че стотици хиляди българи и румънци ще нахлуят в обетованата земя Холандия и ще я опоскат като марокански скакалци. Това не е първата изява на популиста, преди време дори изказа съжаление, че България и Румъния са приети в Европейския съюз и е твърдо против присъединяването на България към Шенген.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BDzhObkmewY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *